Σελίδες

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Έτσι κουβεντα να γίνετε:")

Πράσινο,green,vert,グリーン,verde..(oκ. φτανει με τις ξενες γλωσσες)..Ναι πράσινο!Υπέροχο αλλά σηγουρά κατώ απο το κόκκινο και το κιτρίνο...Τι όμορφα χρώματα..Όλα τα χρώματα είναι ωραία σου φτιάχνουν την διάθεση...Α!και επείδη πολλοί το κανουν λάθος το άσπρο και το μαύρο είναι ΣΚΙΕΣ οχι χρώματα:).
Ναι τέλος για τα χρώματα...Από τι καταλάβατε ήδη νομίζω θα ακολούθησει ένα ανούσιο άρθρο με μπόλικες ασυναρτησίες(η ιδικότης μου!).Το προηγούμενο άρθρο ίσως λίγο προκλήτικο αλλά χρειαζόταν...Το βλέπω για διαγραφή...Θα το σκεφτώ!
Καλοκαίρι.Μια εποχή τόσο όμορφη....Μ'άρεσει αυτή η εποχή γιατι αποτελείτε απο τα 3 κυριότερα στιχοία μου.Την ανεμελιά,τον έρωτα και το νερό...Ιχθυς βλέπετε...κύριο στιχοίο το νερό,οι βασιλιάδες του φλερτ  και δεν φημιζοντέ για την οργάνωση τους!
Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που αρχίζει σηγουρα απο την πρώτη μας επαφή με το αντιθετο φύλο...Δείχνει να πέρνει όμως την πιο σοβαρή του μορφή απο την εφηβεία και μετά...Έλατε και ποια δεν είχε πει στα 2 ή στα 3 της οτι θα παντρευτεί το γιωργάκη ή νίκο ή οπως λέγαν τον πρώτο σας έρωτα:).
Λοιπόν υπόσχομαι πως οι 8 ωρες την βδομάδα αγγλικά,2 ιππασία και 1 κιθάρα δεν θα ΄μαιι εμπδίσουν να λιώσω στις βόλτες και να 'χω ενα υπέροχο καλοκαίρι:").Προμις.Και έννοιειτε ή κλασσική κατασκήνωση:UU.
Bαρέθηκα να γράφω οτι μου κατεβαίνει στο ξερό μου...πάω να φάω πατάτες τηγανιτές:33.BB<3







                                                                                               The dark side of me.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου