Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Τιτλος.

Οχι εμπνευση,οχι ορεξη,οχι αρθρα!Simple!.*Ηταν για οσους ρωτανε και ξαναρωτανε μα γιατι δεν γραφεις πια αρθρα?:Ο.Γιατι ετσι καλη μου και καλε μου:Ο.Η σατανικη μου διαθεση ξαναεπιστρεφει!:Ο.Οχι,οχι δεν ειμαι εδω ουτε για να κραξω ουτε για τιποτα τετοιο..Το μενου σημερα εχει κατι καταθλιπτικο σαν την ψυχολογια μου.Ω ναι κλαψα.Οποιανου ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ το ποντικι του και σε αλλο blog.Bye bitches.

Ωραια τωρα που το ξεκαθαρισαμε ασ ξεκινησω..
Καταρχας...Καταρχας χωρις παρεξηγηση ησουν πολυ φθηνη,μιλαει η ποιηση αυτο ειναι..ΑΑΑΑΑΑ ΣΚΑΣΕ ΧΑΡΙΣ-.-
Οκ.Ασ ξεκινησω τωρα..
Εεε,αα,εεμ δεν ξερω πως να ξεκινησω..Θελω τοσα πολλα να πω αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω..

Καταρχας ολα ειναι τοσο περιεργα τωρα..Οκ μπορει ποτε να μην πιστεψα ποτε πραγματικα σε ολο αυτο..αλλα τουλαχιστον μεσα μου -βαθια!- υπηρχε μια ελπιδα οτι..ισως,καπου,καποτε..Ξερετε τωρα πως ειναι..
Γενικα εχω αρχισει να καταλαβαινω καποια πραγματα που συμβαινουν γυρω μου που μεχρι τωρα δεν ειχα καταλαβει ή μαλλον εκανα πως ταχα μου..Γιατι πολυ απλα δεν ηθελα να το καταλαβω..Μα οκ ολοι χεροντε που μπηκε το καλοκαιρι και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.Πεθαναιτε θα ειναι το χειροτερο καλοκαιρι της εφηβειας μου.ΤΕΛΟΣ.Και οσοι λενε δες την κλαψα την υπερβολικη που ολο γελαει και μετα μας κλαιγετε ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ.:(.

"Αυτοι που γελανε πιο δυνατα ειναι αυτοι που μεσα τους πονανε περισσοτερο!."
Και μετα ξερετε οταν εισαι σκατα ολοι αρχιζουν τα τι εχεις και οταν τους λες...σου λενε χεστον δεν αξιζει..και δεν ειναι λογοι..Αλλοι εχουν τοσα προβληματα ή σιγα θα την βλεπεις.. και οκ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ πως ειναι..Δεν συμβαινει σε σας!Και να πω οτι ηταν μονο αυτο?οχι..Ειναι τοσα πολλα που μαζευτηκαν τωρα τελευταια..Τοσα πολλα..Ολο προβληματα,αλλαγες,αναπρογραματισμοι και ακυρωσεις..Μα δεν γινετε ποτε ακυρωση σε αυτην την γαμημενη πτηση..Σε αυτην την αλλαγη..Δεν γινετε ποτε ακυρωση της αποφασης ή ακυρωση της αλλαγης της γνωμης..
Και σαν και δεν φτανουν ολα αυτα ερχονται και καποιοι να μου γαμουν την ψυχολογια ΚΙ ΑΛΛΟ.Λες και θελουν να δω ποσο αντεχω..Μα δεν θα αντεξω για πολυ.Καμια μερα θα ξεσπασω και φοβαμαι το μετα!
Μα ρε φιλε τωρα που ηταν ολα μια χαρα..Τωρα θελουν να μου το χαλασουν!Μην δουν εναν ανθρωπο χαρουμενο!Να πεσουν να σε φανε..Γαμωτο πια.Φυγετε.Εγω θελω να περασω καλα και να ειναι ολοι αυτοι που αγαπω ΕΔΩ.Και οχι να μας χωριζει ενας ωκεανος οκ?Μα σε ξαναρωτω αμα σου φωναζω θα με ακους?Να με ακους γιατι θα σου μιλαω συνεχεια..οσο μακρυα κι αν εισαι..Μα εγω θα ρχομαι καθε βραδυ στον υπνο σου και θα σου κανω παρεα..Και ασ εχουμε 12 ωρες διαφορα..Εγω θα ρχομαι και θα μαστε μαζι οπως τωρα!<3.Δεν συνεχιζω για τα δακρυα τρεχουν ασταμτησα και θα καει το πσ.Οκ ξερω οτι πεζει να μην καταλαβατε τιποτα αλλα αυτοι που χρειαζετε θα καταλαβουν!:)
Τερμα η καταθλιψη ομως..Ως εδω..Ποσο κλαμα να αντεξει ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ?:ο.Στο επομενο..
Προς το παρων θα περασω τον ενα τελευταιο και πιο ομορφο μηνα της γκαματης εφηβικης μου ζωης και μετα τις 4 Ιουλιου στις 9 παρα τεταρτο το πρωι που ολα θα χουν τελειωσει το ξανασυζηταμε..
Και οταν γινει αυτο θα χω ακομα ατομα εδω να το περασουμε μαζι..
Ανασταση,Μαργαριτα εχετε πει οτι θα μαστε μαζι σε αυτο <3

και στην τελικη θα χω τους φιλους μου (με καποιες μειωσεις σαν τους μισθους του δημοσιου!).Μα ολα οκ.Ειπαμε δεν με εμποδιζει ουτε καν αυτος ο τεραστιος ωκεανος!:)
και καπου εδω κλινω αυτο το αρθρο..Λεγωντας:
1.Κυρια Κοντη!εισαι θεα και μην εχεις κομπλεξ για σενα!και βγες απο την καταθλιψη ευχαριστω.:)
2.Ευη..Επιτελους αρθρο..Κρυφη θαυμαστρια του βλογκ χδ;ρ:):):)
3.Λενι:)Να δες αρθρο δεν το ξεχασα το βλογκουλι!:):)
4.Καλυνηχτα..Θα γραφω πιο συχνα..προμισ!Ελπιζω:)
Kisses..






3 σχόλια:

  1. καταθλιψη<3
    οχι..δν θα βγω..θα μηνω οπως ειμαι:)
    ειμαι η κοντη και μολις τελειωσα;)
    π.ς..το θεα δν το σχολιαζω
    ααα..και σε ευχαριστω ρε βλακα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι θα βγεις γιατι το λεω εγω οκ?!.
    θεα θεα θεα θεα θεα θεα *-*<3
    Τι ευχαριστεις βλακα?το καθηκον μου κανω<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βγαινω..απλα ελατονετε...σε κανει!?
    ναι ναι...οτι πεις...το υψος μου σε κανει να το λες...το πιστευω!:)χαχαχα
    σ'ευχαριστω για τα καλα σ λογακια;)
    καθηκον λεει <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή