Σελίδες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Μην ψάχνεις το τέλειο θα χαθείς!

~Πολλά credits στην Άντη,στην φωτογραφία που βρήκα στο προφίλ και στην συζήτηση που είχαμε χθες.:)

 Αχ αυτή η φωτογραφια!Ήταν το πρωτό πράγμα που είδα μόλις ξύπνησα και πραγματικά έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στο σάββατο μου μετά από μια πέμπτη και μια παρασκεύη κρυμμένη κάτω απο το πάπλωμα μου μη θέλωντας να μιλήσω σε κανέναν.
Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε τελικά!Άλλα βέβαια σαν σωστοί έφηβοι πρέπει πάντα να έχουμε ένα λόγο να γκρινιάζουμε ΠΑΝΤΑ.
Γιατί:
"Δεν είναι όπως παλιά"
"Δεν μιλάτε πολύ"
"Το ζάρα δεν έχει το τζιν στο 38"
"Η γάτα μου έχει ένα αυτί."
οοο θεε.Έτσι ακρίβως είμαστε τελικα:).
Οκ δεκτό ότι κάποια πράγματα καταφέρνουν να μας διαλύσουν την διάθεση άλλα μήπως πρέπει να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε και γίνουμε λίγο πιο ευγνώμων για αυτό που έχουμε;
Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι για να κρατήσουμε μια σχέση.Κάθε είδους σχέσης όχι μόνο ερωτική.Αυτό και να σταματήσουμε να βλέπουμε τηλεοραση.Τα ζευγαράκια στα σίριαλ και στις ταινείες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα οκ;!
Αλήθεια ποτέ δεν θα ξυπνήσεις και θα έχει έρθει κρυφά σπίτι σου,θα σου χει φτιάξει πρωϊνο,θα σου χει βάλει και ένα τριαντάφυλλο στο δίσκο και θα στο αφήσει δίπλα στο κρεβλατι σου..ΠΟΤΕ.Φοβάται τον πατέρα σου:)Και δεν ξέρει να φτιάχνει πρωϊνο,του φτιαχνει η μαμά του;ρ.

~αυτό που ξεκινάω γράφοντας ένα φιλοσοφημένο και σοβαρό άρθρο και καταλήγω να λέω μαλακίες πρέπει να σταμάτησει.~
Ένιγουεϊιιιι!άμα δεν γκρινιάζουμε συνέχεια δεν θα βαρεθεί κανένας απο τους δύο και θα περάσει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυσ καιρός που θα έχετε αυτό το "κάτι" και θα είστε ευτιχισμένοι!Αρκεί να μην τα παρατήσει κάνενασ.
Τελοςπάντων λέω μαλακίες πάω να διαβάσω.Το άρθρο έγινε πιο πολύ για την φωτογραφία.
Γεια:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου